Hattıma Yükle Güvencesiyle Parça Kontör Bayiliği

Parça kontör gönderiminde yaklaşık 2 yıla yakın bir süredir müşteri memnuniyetini ön planda tutarak %100 para iade garantisiyle hizmetini kesintisiz olarak devam ettirmektedir.

Hattimayukle.com un kendine özgü, kolay, anlaşılır ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, parça kontör yükleme işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirirken bakiye koruması özelliğiyle sistemdeki paranızın dilediğiniz miktarını güvence altında tutmanıza olanak sağlar.

Kontör sektöründe satış yapan bir çok sitede müşeriye yaptığınız yükleme başarılı olarak görünmesine rağmen, müşteriniz kontörüm gelmedi diye şikayette bulunuyor.

Hattıma yükle kontör gönderim sisteminde yüklenmeyen, beklemede olan kontörler hiçbir şekilde başarılı olarak gözükmez. Başarılı olarak görünen kontörler ise kesinlikle müşterinizin hattına yüklenmiştir. Operatörün müşteri hizmetlerini arayıp anında sorgulama yaptırabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Akiza Akademi | Akiza Eğitim - akiza, akiza akademi, akiza eğitim Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme