İmleme Siteleri ve Seo

     Googlenin her zaman değer verdiği üç adet olmazsa olmaz işlem vardır. Bunlar; özgün ve güncel yazılar, sosyal olma ve backlink. Google diğer arama motorlarına nazaran imleme sitelerine önem verir. Dünya üzerinde binlerce imleme siteleri vardır. Bunlardan bazıları sadece kendi ülkesine hizmet verirken bazısı da tüm dünyaya hizmet verir. Dünyanın her yerinde çoğu webmaster imleme sitelerinde tüm yazılarını paylaşır. Dünya çapındaki imleme sitelerine her dakika yeni içerik eklenir. Bu içerikler editörler tarafından anlık olarak kontrol edilir. Dolayısıyla google ve diğer arama motorlarının botları bu imleme sitelerinden hiç çıkmaz. Bu nedenle imleme taktiğini kullanmak fazlasıyla değerlidir. 


     İmleme siteleri aynı zamanda doğal ve googlenin en çok değer verdiği backlinkleri sağlar. Yani yazı içerisinde bulunan backlink. İmleme sitelerinden alacağınız backlink hem doğal, hem uzun vadede kârlı ve hem de google tarafından sevilen backlinktir. 


     
İmleme Sitelerinin SEO Açısından Yeri ve Önemi


     Dediğimiz gibi google ve diğer arama motorlarının botları imleme sitelerinden hiç çıkmaz. Bu nedenle arama motorlarının gözünün önündedir. Kaliteli imleme sitelerinden alınacak bir backlink google güncellemelerinin olduğu şu dönemde çok önemlidir. İmleme sitelerine mutlaka değer verdiğiniz içeriklerinizi ekleyin. Çünkü hem akıllı backlink kazanırsınız hem de hit alırsınız. Tabii ki imlemelerinizi sadece güncellemelerin olduğu dönemde yapmayın. Her zaman imleme yaparsanız yararını göreceksiniz. İmleme yapmanız sitenizin indexlenme hızını arttır. Bu sayede içerikleriniz çalınsa bile google sizi sever.. :) 


Mutlu yarınlar.











Bu konu hakkında Webmaster sitesinden yardım ve daha fazla bilgi alabilrsiniz. Akiza Akademi

1 yorum:

Yavuz Türkova dedi ki...

Gerçekten güzel bir makale olmuş. Ellerinize sağlık.

Akiza Akademi

Yorum Gönder

 
Akiza Akademi | Akiza Eğitim - akiza, akiza akademi, akiza eğitim Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme