Kişisel Bloglardan Para Kazanmak


Son dönemlerde herkeste bir blog takıntısıdır almış başını gidiyor. Herkes blog açma merakında ve açınca da hemen hit gelmeyince üzülüyorlar. Oysaki bir blog ile ciddi anlamda uğraşılsa ve emek verilese kesinlikle iyi yerlere gelir ve geldiği bu yerde de size az da olsa ( ilk zamanlar ) para kazandırabilir. Yani ilk zamanlar blogunuzdan size para akmasa da en azından damlar. Ancak hiç bir zaman bir blogger, özellikle de kişisel blog yazarları para kazanma amacını gütmemelidir. Ve para kazanmak için hazırlanan reklam alanları, ziyaretçileri rahatsız etmemelidir. Şahsen ben girdiğim sitelerde pop-up diye tabir edilen, sağdan soldan birden çıkan ve kapatılmak istenince de yine reklamın verildiği siteye giden reklam türlerinin olduğu sitelerden anında çıkarım. Çünkü aşırı derecede rahatsız ediyor ben. Adam bizim yararlanmamız için yazı yazmış ama resmen o yazıyı okumak bir eziyet. İlk şu reklamı geç, sonra bunu geç. Falan işte. Kötü şeyler bunlar. Ancak reklam, tüm internet aleminin anasıdır diyebilirim. Bu reklam işinde gerçekten çok büyük paralar dönüyor. Yani üçün beşin hesabını yapan insanlar yok bu alemde. Dört haneli rakamlardan bile bahsedebiliriz. Ki bu beş haneye bile çıkar rahatlıkla. 

Eğer sizde bir siteden para kazanmak istiyorsanız onunla her gün ilgilenmelisiniz, ona değer vermelisiniz. Yani ne ekerseniz onu biçersiniz. Hiç bir zaman emek olmadan yemek olmaz. Bloglardan ve diğer sitelerden para kazanmak istiyorsanız ilk önce ziyaretçiye değer vermeli, onu el üstünde tutmalısınız. İşte bu olgunluğa erişebilmiş bireyler çok büyük paralar kazanabilirler. Yoksa pop-up denen reklamların yayınlandığı sitelere google bile itibar etmez. Onu spam site olarak algılar. Ki zaten öyledir. 

Uzun lafın kısası, Ne ekersen onu biçersin.. 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Akiza Akademi | Akiza Eğitim - akiza, akiza akademi, akiza eğitim Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme